g50.png

PH

FABRICATION

Further fabrication

Faster production

2122 1648

Kontakt os i dag og få et tilbud på din næste laser eller CNC-fræser

info@ph-fabrication.dk

EMAIL OS FOR TILBUD

  • Facebook

Laserskærer maskinen styres direkte fra kontrolpanelet og filer flyttes til den interne harddisk via en usb-stick eller netværkskabel.

Amperemeter og manuel (ud over digital) kontrol over effekten letter
styringen af den kraftige laser. Leveres med ekstern vandkøling med alarm og ekstern udsugning. Maskinen har hjul, men bør flyttes af mere end en person.

DW 1390M vil typisk være fast tilsluttet en ventilationskanal eller tilkoblet et luftfilter.

Maskinen egner sig til mindre virksomheder eller makerspaces, der skal kunne skære eller gravere i materialer som Metal, træ, akryl, pap etc. 

Standard lasereffekt omkring 130 W. - 160 W med procesgas

 

CE mærket  & ISO 12100, samt dansk manual

Dowin Logo
DW 1390M
g50.png

PROSerie

PH Fabrication Icon
Kontakt os for et tilbud
Pris fra kr. 80.000 ex moms
DW1390B specifikationer & tilbehør
1390M.png
g50.png

PROSerie

DOWIN 1390B spec1

Let at justere

Det justerbare spejlbeslag i aluminium kan justere laservinklen vilkårligt, strukturen er enkel og bekvem at betjene Rammens overfalden er oxideret for bedre temperaturmodstand og slidstyrke

High Speed Mute

Lydløs skyder med reduceret modstanden  sådan at ​​laserhovedet og plotteren under bevægelse, kører glat med minimal friktion

DOWIN 1390B spec2
DOWIN 1390B spec3

Stable, durable 

X / Y-aksen bruger bælte-drevet-motor med høj præcision for at forbedre reaktionshastighed og skærepræcision. Høj graveringspræcisionen og levetid.

Finansieringsmuligheder

Finansieringsmuligheder er også tilgængelige. Hvorfor ikke fordele omkostningerne ved din nye CO2-laserskærer & graveringsmaskine? Vi samarbejder med førende finansieringsselskaber

BOFA anlæg

Laser Cutter Fume Extraction & Filtration

BOFA Filtration Systemer

BOFA logo

Røgudsugning er en vigtig del af at eje en laserskærer, og hver kundes behov varierer. Vi har indgået et samarbejde med BOFA for at tilbyde vores kunder en alternativ mulighed til vores standardvent til atmosfære-systemer. Disse er især nyttige, når de bruges i hjemmet, på kontoret eller i uddannelsesmiljøet. Bed om detaljer.

Selvstændigt filtreringssystem - tilsluttes direkte til laserskæreren.

  • Forskellige typer filtreringspatroner er tilgængelige afhængigt af applikationen.

  • Nemt at udskifte filtrene.

  • Matchet til vores sortiment af CO2-lasere til komplet integration

Inkluderet mod merpris i alle Proserie modeller. LightBurn er layout, redigering og kontrolsoftware til din laserskærer. Med LightBurn kan du: - Importere illustrationer i en række almindelige vektorgrafik- og billedformater (inklusive AI, PDF, SVG, DXF, PLT, PNG, JPG, GIF, BMP) - Arranger, rediger og endda oprette nye vektorformer inden for redaktøren med kraftfulde funktioner som offsetting, boolean operation, svejsning og redigering af knudepunkter - Anvend indstillinger som strøm, hastighed, antal gennemløb, skåret rækkefølge, lysstyrke og kontrast, dithering-tilstand og meget mere - Send resultatet direkte til din laser cutter LightBurn er et oprindeligt program skrevet til Windows, Mac OS og Linux.

lightburn
g50.png

PROSerie

Hb5f3c32011b549fe8f86e168f011891eK.jpg

Kigger du efter en mindre maskiner ? 

DW 6040B  er vores mellem model med gode funktioner i høj kvalitet der  giver en brugervenlig oplevelse og leverer gode graverings- og skæringskvalitet  i et lasersystem i lille format.

g50.png

mAKERSerie

Finansieringsmuligheder

Finansieringsmuligheder er også tilgængelige. Hvorfor ikke fordele omkostningerne ved din nye CO2-laserskærer & graveringsmaskine? Vi samarbejder med førende finansieringsselskaber

Quick Links

PH Fabrication Icon

Kontakt OS

PH Fabrication ApS
Skovkildevej 21
4652 Hårlev


Tel: 21 22 16 48

info@ph-fabrication.dk

  • Facebook

© 2020 by PH Fabrication ApS

CVR:42178403