top of page

Maskiner til håndværk &  produktion i træ 

PH Fabrication importerer og videresælger laserskærer maskiner og CNC-fræsemaskiner til hobby og industri. PH Fabrication har som målsætning, at tilbyde markedet en høj kvalitet af produkter, tilgængelighed, service og support. 

9acbef042aaff974a13dd2874b1518c-edit.png
5c0e4ef7322b125cf674b0cdce2c19a.jpg
laser-pen.png

CO2 Laser - bordmodel eller gulvmodel ?

Perfekt størrelse til ethvert lille værksted eller håndværksområde. Vores Lasertech Desktop Laser Engraver kan være lille, men den pakker helt sikkert et slag. Lille, men kraftfuld, har alle de værktøjer, du behøver for at gøre din virksomhed til en succes. Alt dette samtidig med, at de overholder strenge sikkerhedstjek og standarder. Skrivebordet er fantastisk til laserprojekter op til 500 x 300 mm.

9acbef042aaff974a13dd2874b1518c-edit.png
CO2-Laser-Example-Snowflakes-Laser-Ply-web.jpg
CO2-Laser-Example-Snowflakes-Laser-Ply-web.jpg
CO2-Laser-Example-Snowflakes-Laser-Ply-web.jpg
fan.png

Udsugning & filter til Laserskærer

AD-Oracle-2_edited.png

Røgudsugning er en vigtig del af at eje en laserskærer, og hver kundes behov varierer. Vi har indgået et samarbejde med BOFA for at tilbyde vores kunder en alternativ mulighed til vores standardvent til atmosfære-systemer. Disse er især nyttige, når de bruges i hjemmet, på kontoret eller i uddannelsesmiljøet. Bed om detaljer.

Selvstændigt filtreringssystem - tilsluttes direkte til laserskæreren.

  • Forskellige typer filtreringspatroner er tilgængelige afhængigt af applikationen.

  • Nemt at udskifte filtrene.

  • Matchet til vores sortiment af CO2-lasere til komplet integration

logo_Bofa_edited.png

Software er Inkluderet

male.png

Inkluderet mod merpris i alle Proserie modeller. LightBurn er layout, redigering og kontrolsoftware til din laserskærer. Med LightBurn kan du: - Importere illustrationer i en række almindelige vektorgrafik- og billedformater (inklusive AI, PDF, SVG, DXF, PLT, PNG, JPG, GIF, BMP) - Arranger, rediger og endda oprette nye vektorformer inden for redaktøren med kraftfulde funktioner som offsetting, boolean operation, svejsning og redigering af knudepunkter - Anvend indstillinger som strøm, hastighed, antal gennemløb, skåret rækkefølge, lysstyrke og kontrast, dithering-tilstand og meget mere - Send resultatet direkte til din laser cutter LightBurn er et oprindeligt program skrevet til Windows, Mac OS og Linux.

Finansieringsmuligheder

Finansieringsmuligheder er også tilgængelige. Hvorfor ikke fordele omkostningerne ved din nye CO2-laserskærer & graveringsmaskine? Vi samarbejder med førende finansieringsselskaber

Quick Links

PH Fabrication Icon

Kontakt OS

PH Fabrication ApS
Skovkildevej 21
4652 Hårlev

Tel: 21 22 16 48

info@ph-fabrication.dk

© 2020 by PH Fabrication ApS

CVR: 42178403

bottom of page