top of page

2122 1648

Kontakt os i dag og få et tilbud på din næste laser eller CNC-fræser

info@ph-fabrication.dk

EMAIL OS FOR TILBUD

Service og support

PH Fabrication importerer og videresælger laserskærer maskiner og CNC-fræsemaskiner til hobby og industri.

PH Fabrication har som målsætning, at tilbyde markedet en høj kvalitet af produkter, tilgængelighed, service og support. PH Fabrication har indgået en aftale med Dowin LTD med eneret på alle brand´s fra Dowin.

Forpligtet til vores Kunder

PH-fabrication sælger laserskærere, CNC-fræsemaskiner mm. Særligt laserskærere fordrer rettidig vedligehold ved daglig brug for at sikre optimale skæringer. Vores laserskærere sælges oftest inkl. service- og brugerkursus, så køber er klædt bedst muligt på til at passe maskinen. Derfor fungerer og kører vores maskiner også år efter år. Vores maskiner  er CE-mærket og overholder ISO-standard.

 

Har du købt din laserskærer hos PH-fabrication kan du tilkøbe en serviceordning, hvor vores servicetekniker enten kvartalsvis, halvårligt eller helårligt efterser maskinen, opdaterer den og informerer om nye muligheder og evt. 

Send en mail til info@ph-fabrication.dk for tilbud på serviceordning. 

Levering & Oplysninger om installation

Vores standardtilbud inkluderer levering til stedet, samt opstart. Installation og tilslutninger samt aflæsning (ekstra gebyrer kan forekomme) aftales og afregnes særskilt. Vi rådgiver dig om de nødvendige tjenester og den bedste placering til dit nye udstyr. Vores erfarne installatører vil derefter installere og idriftsætte udstyret, sikre, at softwaren fungerer korrekt og give operatørtræning.

PH Fabrication Icon

Garranti 

Alt udstyr, der leveres af PH Fabrication, leveres som standard med 12 måneders garanti. 

Serviceaftaler og vagtudkald 

Planlagt, regelmæssig vedligeholdelse er nøglen til at sikre, at du maksimerer udstyrets levetid og effektivitet. Vi anbefaler, at du tegner en serviceplan for dit udstyr. Disse inkluderer typisk arbejds- og rejseomkostninger, hvor forbrugsvarer og reservedele opkræves ekstra. Det er klart, at dele, der skal udskiftes under garantien, gøres uden omkostninger.

Serviceaftaler 

Serviceaftaler på maskiner købt hos os. Hvorfor ikke fordele omkostningerne ved din nye CO2-laserskærer & graveringsmaskine? Vi samarbejder med førende finansieringsselskaber

PH Fabrication Icon

Quick Links

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tak for din indsendelse!

  • Facebook

Kontakt OS

PH Fabrication ApS
Skovkildevej 21
4652 Hårlev

Tel: 21 22 16 48

info@ph-fabrication.dk

© 2020 by PH Fabrication ApS

CVR:42178403

© 2020 by PH Fabrication ApS

CVR: 42178403

bottom of page